tisdag 24 oktober 2017

Hoppas pĂ„ valpar till jul😀

Otto in aktionEmi in aktion 😀

"Emi" Lindcroft Marvelous Marilyn Ă€r parad med "Otto " Cloette's splendid surprice  i gĂ„r och idag och nu hoppas vi pĂ„ valpar till jul!
Emi har Excellent pĂ„ utstĂ€llning, godkĂ€nt Norskt jaktanlagsprov, svensk och norskt (nĂ€r hon blir utstĂ€lld efter valparna) viltspĂ„rchampion, och uppflyttad till avancerad klass rally,hon har ocksĂ„ provat pĂ„ agility, lydnad ☺
Otto Ă€r svensk och norsk utstĂ€llningschampion och svensk och norsk viltspĂ„rchampion har godkĂ€nt nybörjarprovet A & B, och vattenprovet ☺han har ocksĂ„ provat pĂ„ lydnad!
BÄda Àr goa och glada familjehundar!
Vid intresse hör er!
0723046154

5 kommentarer:

 1. Hej,jag om min sambo Àr intresserade av en valp till jul/vÄren. Jag söker en hund att trÀna med och att gÄ lÄnga promenader i skog och mark med.
  Har en hanhund hund nu som Àr 6 Är och kastrerad. Vi har trÀnat rallylydnad,lydnad,trickskurs, agility. PÄ senare Är har vi mest trÀnat rallylydnad pga att min hund Àr op i armbÄgen och fÄr endast hÄlla sig till lugnare aktiviteter.

  Mvh Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Àn sÄ lÀnge hoppas jag pÄ att det tagit. Men snart vet man.
   Tror denna kull kommer att Ă€lska och röra sig, dĂ„ bĂ„da förĂ€ldrarna Ă€r aktiva!☺
   Emi Àr lÀttlÀrd och ocksÄ Otto!
   Du kan stĂ„ pĂ„ kö för valp sĂ„ meddelar jag sĂ„ fort jag vet!☺
   Vill du ha hane eller tik ?
   FrÄga gÀrna om du undrar över mer! Mvh magnhild

   Radera
  2. Jag Àr helst ute efter en hane.
   Beskriv gĂ€rna förĂ€ldrarna lite,hur Ă€r höfterna och hur Ă€r deras mentalitet. Är engelsk springer spaniel vaktiga av sig,signalerar dom nĂ€r det kommer nĂ„gon och ringer pĂ„ dörren?
   Mvh elin😊

   Radera
  3. Hej, nu har valparna kommit, fick tre hanar, har tvÄ otingade just nu.
   En leverfÀrgad/vit och en Svart/vit.
   Mvh

   Radera
 2. Emi och Otto har bÄda Hd A och ua pÄ ögon. De har bÄda gjort mentaltest med gott resultat! BÄda Àr utÄtriktade och Àlskar folk!
  De Ă€r goa och rara☺
  De flesta springrar Ă€r inte vaktiga, men om det ringer pĂ„ dörren kan en del ge skall, men oftast för att de blir sĂ„ glada☺
  De Àr mkt lÀraktiga i alla sporter med hund, men spÄr och sök ligger i deras naturliga beteende! Och likasÄ apportering!
  Har en hane tingad före dig.
  Mvh magnhild

  SvaraRadera