onsdag 27 maj 2015

Hänt mkt sista dagarna!

Ja de små valparna utvecklas och växer men idag ska vi prata om annat!

Idag har Johanna Olofsson och jag varit iväg och tävlat i viltspår med "Lakrits" Belgarbo's Wineyards Cascade. Hon börja med att spåra så fint och blev godkänd i anlagsprovet.
Men då en person som också hade anmält sig till ett spår inte kom, så fick vi förfrågan om hon skulle fixa ett öppenklass?
Nja hon har aldrig provat påsläpp i ruta, inte sett en återgång eller hört ngt skott, men ok går det inte så var det ju bra övning!
Så efter en kvarts vila så gav sig johanna och lakrits iväg igen!
Och hon kan verkligen lösa sina spår, utan problem tar hon sig an detta spår och klarar upptag i ruta och återgång och till slut också skottet, som gjorde henne mera tänd att hitta slutet, och fick så sin första 1a i ökl viltspår.
( ett avbrott på mitten då matte fick sina glasögon avslagna av en gren, men efter lite letande och funna glasögon så tog Lakrits sig an spåret igen!)
SÅ VILL VERKLIGEN GRATTA JOHANNA OCH LAKRITS TILL ETT FINT RESULTAT!


Igår lånade jag min sons Schäfer och åkte till Heby bk och tävlade apellklass spår.
Hon klarade spåret ( men matte var lite nära i linan , fy fy!)
Hon sprang fint i budföringen... men matte hade dubbelkomando...
Hon klarade lydnaden ganska bra med en 10 på inkallningen, men då kvällen blev lång så var Miyuki trött och orka inte ligga mellan två hundar som ena rörde sig oroligt på platsen och pep och den andra drog till matte, då blev det för mkt så hon sprang snabbt till matte och la sig!
Men hon är en lite filur, då tävlingen var över hade hon minsann koll på vem som haft apporten.
Hon hitta den inte hos henne så sökte hon reda på den i korgen och gav den till mig!
Vi skratta alla åt henne och det fick hon en 9a på av domaren!
Vi skrapa ihop 142.5 p och bestämde att nästa gång ska det nog bli uppflytt då vi förhoppningsvis fått ordning på detaljerna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar